plantjesverkoop

Ten voordele van Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

Ik doe een kleine actie ten voordele van het gekozen goede doel ANBN. Zo zal ik de komende maanden (oktober en november) kleine plantjes in leuke tweedehands potjes verkopen. Een plantje met potje kost 5 euro. Ik kom de plantjes zelf aan huis leveren in de omgeving van Lier (Ranst/Nijlen/Duffel/...) en in Leuven centrum.

Waarom dit goed doel?

Omdat ik zelf ervaring heb met eetstoornissen, weet ik hoe belangrijk dergelijke hulp- en kennismogelijkheden zijn. De stap naar hulp is echter voor velen nog steeds heel groot. Ik hoop met deze kleine actie daarom ook mijn steentje te kunnen bijdragen in het creëren van een groter bewustzijn rond eetstoornissen en mentale stoornissen in het algemeen.

Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

ANBN gaat als patiënten- en familievereniging samen op weg naar herstel bij eetstoornissen. Zo wil ANBN een hand reiken naar de zovele vrouwen en mannen die met een eetstoornis kampen. De vereniging wil samen bouwen aan een gemeenschap, waar mensen elkaar in een veilige en positieve sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Zowel personen met een eetstoornis als familie en vrienden zijn welkom! Verder willen de vrijwilligers van ANBN de bevolking (o.a. jongeren) informeren over eetstoornissen en dat doen ze op basis van hun eigen (familie-)ervaringsdeskundigheid.

Bekijk dit goed doel