Pizza 4 Life!

Ten voordele van Vriendtjes Tegen Kanker

Homemade Pizza verkoop tvv 'Vriendtjes tegen kanker'.

Iedereen kan pizza bestellen en komen afhalen op 1 van de 2 afhaaldagen (zo. 1/12 & zat. 14/12) telkens van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30

De Pizza is Napolitaanse stijl, (Dit wil zeggen, een dunne bodem en een dikke, luchtige korst) en wordt gebakken in een echte pizza-oven van 450 - 500°C in 60 - 90 sec.

Het deeg wordt huisgemaakt volgens het napolitaanse recept en de pizza wordt vers gebakken bij afhalen.

Meer info via simonjans82@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Veel kennissen in mijn naaste omgeving hebben kanker.

Vriendtjes Tegen Kanker

Vriendtjes Tegen Kanker vzw is een initiatief opgericht door Evelien Devriendt en haar vrienden. Onze vriendengroep maakt handgemaakte juweeltjes en organiseert uiteenlopende evenementen ten voordele van onderzoek naar de 'silent killer' eierstokkanker. Al ons ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar ons fonds onder leiding van prof. Dr. Ignace Vergote, Europees expert op het vlak van gynaecologische kankers en diensthoofd Gynaecologie-Verloskunde van de Universitaire Ziekenhuizen Leuven.

Eierstokkanker is “een zeer moeilijke kanker, die jong en oud treft”, een “silent killer”. 81% van de patiënten overlijden. Het is niet alleen een zeer kwaadaardige kanker, maar het is ook een vergeten kanker, waar weinig onderzoek naar is.

Bekijk dit goed doel