Pink Deluxe voor Boven De Wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

Zoals elk jaar verkoop ik in de winterperiode branders en geurwax om het gezellig te maken in huis. Nu het derde jaar op rij gaat een deel van de winst naar Boven De Wolken. Ik vind het symbolisch ( de kaars ) een teken van steun. De branders blijven meegaan, zo kan je er heel het jaar door aan denken. Ideaal als kerstcadeau te schenken, je maakt mensen blij, je steunt het goede doel, het verhaal wordt gedeeld, en het gaat zo verder en verder...... We duimen voor een mooie opbrengst!

Waarom dit goed doel?

Omdat ik de oprichtster persoonlijk ken. Het verlies van haar dochter heeft me toen zo gegrepen. En dankzij de warmste week kan ik toch iets doen, ook al kunnen we de tijd niet terug draaien en alles terug krijgen. Elk jaar opnieuw probeer ik een som bij elkaar te krijgen voor boven de wolken.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel