Pink December at Zespri

Ten voordele van Pink Ribbon

Medewerkers van Zespri krijgen tijdens de hele maand december de kans om activiteiten te organiseren die geld in het laadje brengen voor Pink Ribbon. Zo nemen we deel aan de Warmathon, wordt er een spinning les aangeboden, kunnen werknemers elke maandag zelfgemaakte soep kopen, worden er gezonde fruittassen verkocht, gaan we rommel verkopen op de rommelmarkt, enz. De creativiteit en het engagement is enorm! Wij zijn er zeker van dat we onze Pink December maand kunnen afsluiten met een mooi bedrag ten voordele van Pink Ribbon.

Waarom dit goed doel?

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Ongeveer één vrouw op negen zal borstkanker krijgen voor de leeftijd van 75 jaar. Dat wil zeggen dat iedereen die bij ons werkt, op de één of andere manier ooit met deze kanker te maken zal krijgen, hetzij zelf, hetzij via vrienden of familie.
Omdat wij als bedrijf een gezonde, evenwichtige voeding promoten en omdat er een verband is tussen de mogelijke oorzaken van borstkanker en onze levenswijzen, engageren wij ons graag voor Pink Ribbon.

Pink Ribbon

Pink Ribbon zet zich in voor de bestrijding van borstkanker door preventie en opsporing aan te moedigen en vestigt tegelijk een bijzondere aandacht op het verbeteren van de levenskwaliteit van personen met borstkanker en hun omgeving.

Pink Ribbon zamelt fondsen in ter ondersteuning van concrete projecten in de schoot van de Koning Boudewijnstichting. Dit jaar organiseerden we De Roze Mars, een project om aandacht te vestigen op de strijd tegen borstkanker en voor meer lichaamsbeweging.

Meer informatie op www.pink-ribbon.be

Bekijk dit goed doel

Video's