Pink candy for Think Pink

Ten voordele van THINK PINK

Een dikke maand geleden werd er borstkanker vastgesteld bij me. Brute pech, je leven staat plots op pauze en dat is dat. Maar ik zou ik niet zijn als ik niet gewoon mijn vrolijke zelf blijf, daarom heb ik besloten om speciaal ten voordele van Think Pink zakjes heerlijke roze Haribo snoepjes te verkopen, eigenhandig en met veel liefde gevuld!
1 zakje roze guilty pleasures van 300 gram kost 5 euro. Hiermee steun je niet alleen een goed doel, maar geef je mij ook nog eens een nuttige bezighouding ;) De bestellingen lopen tot 25 oktober, daarna worden ze gevuld en geleverd, perfect op tijd om de koude en donkere novembermaand door te komen dus! Bestellen dus maar! Je winterbody zal je dankbaar zijn!

Waarom dit goed doel?

Een maand geleden is bij mij zelf borstkanker vastgesteld, omdat ik niet bij de pakken wil blijven zitten en omdat ik Think Pink een fantastische organisatie vind, wil ik nu voor hen een inzamelactie doen!

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel