Pietercil - TWA

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Elke afdeling van ons bedrijf bereiden verschillende acties voor om geld in te zamelen. Zo zijn er sportieve activiteiten, tombola's, etentjes, ontbijtsessies, quizen, ... Deze activiteiten lopen door de afdelingen en niveaus heen en stimuleert de interne samenwerking steeds met het goede doel voor ogen.

Waarom dit goed doel?

Tijdens een interne kick-off meeting hebben we een lezing gekregen van Marc Herremans waardoor we zijn warm gemaakt om zijn organisatie te ondersteunen.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel

Video's