PepsiCo's warmste kantine

Ten voordele van KEBENE BELGIE

We verkopen pannenkoeken/croques/soep. Er loopt een actie om Pepsi-Cola sweaters te verkopen. Er worden 2 sportactiviteiten georganiseerd.
We willen deze vzw een financieel duwtje in de rug geven om de kwetsbare kinderen in Kenia een betere toekomst te geven. Gezien een collega van ons deze vzw reeds privé steunt, leek het ons een goed idee om dit nog een extra boost te geven.
(ons bedrijf steunt hiermee een lokale actie en een actie in het buitenland)

Waarom dit goed doel?

We willen deze vzw een financieel duwtje in de rug geven om bijzondere/kwetsbare kinderen in Kenia een betere toekomst te bieden. Een collega van ons steunt dit project reeds privé en als bedrijf willen we hier mee onze schouders onder steken.

KEBENE BELGIE

Kebene Children Home is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia,  gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Kebene voorziet in de basisbehoeften: gezondheidszorg, onderwijs, opvoeding,  recreatie, e.d.  Het doel is de kinderen een goede basis te geven en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving zodat zij de kans krijgen voor een onafhankelijk leven in de toekomst.
In het opvangtehuis willen we een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een thuis geven waar zij de liefde en zorg krijgen die zij nodig hebben.

Bekijk dit goed doel

Video's