passende puzzelstukken

Ten voordele van Kleine held vzw

als houtbewerker heb ik een actie opgestart die mijn handigheid wat van pas zal komen en heb ik gekozen om legpuzzels te maken. de 2 vormen die ik maak zijn een olifant met een mini olifant en een kikker met een little frog om in het thema te blijven van de kleintjes. De prijs van een puzzel bedraag 18€ zijn met veel liefde gemaakt en ongeveer 12cm groot per puzzel ben ik ongeveer 1u zoet.

Waarom dit goed doel?

ik kies voor dit goede doel omdat ik zelf een dochtertje heb die 4weken op neonatologie heeft gelegen, Elize (mijn dochter) was namelijk 6 weken te vroeg geboren. Zelf ondervonden we dan ook snel hoe moeilijk het was om kleertjes te vinden voor die kleintjes, een pakketje bestaat uit kleertjes en een dekentje.
vzw kleine held maakt van elk pakketje wat speciaal en is gewoon een schitterend goed doel!!

Kleine held vzw

Als eerbetoon aan mijn eigen kleine held Noor* heb ik deze VZW opgericht.

Wij schenken gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini vlaggenlijn. Alles wordt handgemaakt door een team van een 100- tal vrijwillige naaisters.

Met onze pakketjes willen we ouders en lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

Noor is prematuur geboren. Omwille van een ernstige aandoening heeft ze bijna 7 maanden op de NICU gelegen. Jammer genoeg werd het een oneerlijke strijd.

We hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dat net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar met al die buisjes en kabeltjes plots een 'echt' babytje.

Bekijk dit goed doel