Parking brunch

Ten voordele van Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen Gent/Roeselare

De Warmste Week 7/12/2019
Tijdens het laaste voetbalweekend van 2019 bij KVV Sint-Denijssport kun je genieten van een uitgebreide brunch terwijl de voetballertjes een leuke oefenmatch houden.
Verkoop van 9:00-12:00 aan het plein op de parking
Er is koffie, kaastaart, brownies, pannekoeken, crosissants, fruitsalade, gluhwein, ...
Iedereen welkom.

Waarom dit goed doel?

Heel wat kinderen worden op reeds op jonge leeftijd geholpen met een correcte diagnostiek en een goede begeleiding. Dit heeft een extreem belangrijk effect op hun verdere ontwikkeling en schooltraject.

Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen Gent/Roeselare

Binnen het COS richten we ons op baby's en jonge kinderen uit West- en Oost-Vlaanderen. Mensen kunnen bij ons terecht met allerhande problemen zoals een vertraagde taal- of motorische ontwikkeling, gedragsproblemen, sociale problemen, hyperactiviteit,... We zijn gespecialiseerd in jonge kinderen zoals prematuur geboren kinderen, kinderen met genetische syndromen zoals Down-syndroom,... Na multidisciplinair diagnostisch onderzoek maken we het gezin en alle betrokkenen wegwijs in het hulpverleningslandschap met een advies tot begeleiding of therapeutische ondersteuning op maat. Indien aangewezen volgen we de ontwikkeling van de kinderen ook de komende jaren mee op.

Bekijk dit goed doel