Papa's For Life

Ten voordele van Boven De Wolken

Ter nagedachtenis van onze dochters organiseren Gijs en ik het loopevent Papa’s For Life.

Op zaterdag 14 december lopen we van het UZ in Gent, waar Sam werd verzorgd, naar de strooiweide van Ellie-May in Kortrijk.
De marathonafstand tussen Gent en Kortrijk lopen Gijs en ik wisselend telkens voor een afstand van 10 km.

Met deze sportieve uitdaging willen we de werking van ‘Boven de Wolken’ onder de aandacht brengen en financieel ondersteunen.

Onze actie sponsoren kan via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE75 0017 6474 5551 met de vermelding ‘Papa’s for Life’.

Naast financiële vragen wij ook sportieve steun. Wil je een deel van het parcours meelopen waarbij je ook zelf op zoek gaat naar sponsors of wil je supporteren langs de lijn? Volg dan onze facebookpagina (Papa's For Life) voor de laatste nieuwtjes of neem contact met ons op!!

Waarom dit goed doel?

Op 25 september 2019 werden er via Boven De Wolken prachtige foto's gemaakt van mijn gezin.

Bijna een jaar later doet het deugd om te kunnen terugblikken naar deze periode aan de hand van de foto's. Los van de herinneringen zijn ze het enige waar ik mijn dochter echt kan zien. Ook mijn zoon van 3 jaar heeft op deze manier een band met zijn zus. Ze is een deel van het gezin.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel