Pannenkoekenverkoop voor berrefonds

Ten voordele van Berrefonds VZW

Op 22 november zijn wij onze dochter Louise verloren aan een acute longontsteking. Wij hebben hierna van het berrefonds een koesterkoffer gekregen die ons heeft geholpen bij het verwerkingsproces. Daarom zouden wij graag het berrefonds willen steunen met een pannenkoekenverkoop.

Waarom dit goed doel?

Op 1 maart 2018 zijn wij trotse ouders geworden van een tweeling, Lotte en Louise. Na de bevalling heb ik besloten om een operatie te laten doen. Na deze operatie mocht ik niet meer heffen en zijn Lotte en Louise naar een pleeggezin gegaan. Op 22 november kregen we het nieuws dat Lotte in het pleeggezin overeden was aan een acute longontsteking. Wij hebben hierna van het berrefonds een koesterkoffer gekregen die ons heeft geholpen bij het verwerkingsproces. Daarom zouden wij graag dit jaar het berrefonds willen steunen met een actie, een pannenkoekenverkoop en hen op deze manier bedanken voor de steun.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's