pannenkoekenverkoop

Ten voordele van Saying Goodbye

Doris Van Houtte, Bénédicte Gernaey en Greet Vastershaeghe verkopen pannenkoeken in pakketten van 1 kg (12 stuks). Tot 16 oktober kan besteld worden via Facebook of mail of via vrienden. Op zaterdag 26/10 kan je ons vinden aan ons pannenkoekenkraam op de markt in Petegem (deelgemeente Deinze), zondag 27/10 in Zulte en woensdag 30/10 in Deinze. Aan ons kraam maken wij ook reclame (folders, affiches, mondeling) voor Saying Goodbye. Wat op de markt niet verkocht werd, verkopen we aan een warenhuis in Deinze tot alles weg is.
Op zaterdag 28 september staan we op een rommelmarkt in Deinze waar we ook oude (gekregen) spullen verkopen t.v.v. Saying goodbye. Eind december staan we op de kerstmarkt in Deinze waar niet alleen pakketten pannenkoeken verkocht worden, maar ook opgewarmde pannenkoeken met warme chocolademelk en andere drankjes. Hier maken we ook weer reclame voor Saying Goodbye.
Kinderopvang Brieltuin uit Deinze verkoopt ook pannenkoeken. De opbrengst schenken ze aan ons.

Waarom dit goed doel?

Doris Van Houtte, Bénédicte Gernaey en Greet Vastershaeghe zijn 3 mama's die een zoon verloren door zelfdoding. Doris haar kleinkinderen zijn op rouwkamp geweest met Saying Goodbye. Wij volgen deze vereniging al een tijdje en wat ons opvalt is hun enorme inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen die een enorm verdriet meeslepen. Rouwkampen, ontmoetingsdagen en andere activiteiten organiseren vraagt om heel veel middelen en mensen. Wij willen meehelpen om kinderen en jongeren die een zwaar verlies leden, samen met lotgenoten, toch een deugddoende vakantie te bezorgen op een plaats waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en hun verdriet kunnen uiten. We hebben alleen maar bewondering voor het prachtige team van Saying Goodbye en willen hen dan ook met alle middelen steunen.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel

Video's