Pannenkoekenmarathon

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Hilde en ik hebben vorig jaar met Lichtmis een eerste pannenkoekenmarathon georganiseerd. Toen voor Bednet... Omdat we de hele lagere schoolcarrière van een chronisch ziek kind op hen kunnen rekenen. Ook Hildes dochter kon in het secundair op dat moment met Bednet werken tijdens haar langdurige ziekte.
We organiseerden dit op eigen houtje en konden rekenen op meer dan 60 vrijwilligers tijdens die 24 uren. We bakten 7000 pannenkoeken.
Nu gaan we voor 5 doelen en hopen we op 10 000 pannenkoeken.

Waarom dit goed doel?

Leerlingen van onze school hebben dankzij Make-A-Wish mooie wensen vervuld gezien. Warm doel! 🔥

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel