Pannenkoekenhuisje t.v.v. Wagenschot

Ten voordele van MFC Pedagogisch Centrum Wagenschot

De jongeren van leefgroep B bakken samen met hun begeleiders overheerlijke pannenkoeken! Op 27 november zijn alle collega's & enkele externen welkom om te komen smullen in hun pannenkoekenhuisje! Er zal ook koffie & warme chocomelk zijn! Dit ten voordele van de Warmste Week & meer bepaald PC Wagenschot!

Waarom dit goed doel?

Maar al te vaak vallen jongeren met gedragsstoornissen uit de boot. Wij nemen het op voor hen & vinden het belangrijk dat ze een mooie toekomst kunnen uitbouwen. Wij willen hen van zinvolle vrijetijdsbesteding en dergelijke voorzien.

MFC Pedagogisch Centrum Wagenschot

Wagenschot vzw is een pluralistische, erkende en vergunde zorgaanbieder voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met (een vermoeden van) gedrags- en emotionele problemen, al dan niet in combinatie met andere beperkingen.

Niet alle kinderen in onze samenleving worden geboren met evenveel kansen om zich te ontplooien. In welke wieg je als mens terecht komt is vaak bepalend voor de rest van je leven.
Daar waar het voor ouders, jongeren en andere doorverwijzers moeilijk loopt, biedt Wagenschot een uitweg.

Onze quote luidt dan ook als volgt: “Kansen creëren voor jongeren!” Elke dag opnieuw voor en met jongeren en hun sociale context.

Bekijk dit goed doel