Pannenkoeken ten voordele van SOS Reptiel

Ten voordele van SOS Reptiel

Verkoop van 1kg vers gebakken pannenkoeken voor €8.00.
Vooraf te bestellen via: brenda.dhoedt@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Deze organisatie is de enige die zich het lot van verwaarloosde, gevonden en gedumpte koud bloedingen ter harte neemt. Zij zetten zich vol passie en belangeloos in voor deze niet zo populaire dieren. Ze geven deze dieren een warme en liefdevolle thuis.

SOS Reptiel

SOS Reptiel is het Vlaamse dierenasiel voor reptielen. Onze organisatie zet zich reeds jaren in voor het opvangen en verzorgen van hulpbehoevende reptielen en koudbloedige dieren. Elk jaar ontfermen meer dan 50 vrijwilligers zich over het welzijn en de verzorging van honderden dieren die anders een gewisse dood tegemoet zouden gaan. Reptielen die te groot zijn, gesmokkeld werden of op straat gegooid werden krijgen bij ons een tweede kans op leven.
Daarnaast hebben wij een educatieve werking die, via workshops en rondleidingen, helpt mensen te sensibiliseren en reptielen beter te begrijpen. Jaarlijks lopen ook vele hulpdiensten bij ons opleidingen voor de juiste omgang met deze dieren.
Dit jaar moet SOS Reptiel verhuizen naar een grotere locatie. Om deze locatie helemaal in orde te krijgen moet nog heel wat gebeuren en kunnen wij alle steun en hulp gebruiken. Wij danken alvast iedereen die SOS Reptiel een hart onder de riem wilt steken!
Neem gerust een kijkje op www.sosreptiel.be.

Bekijk dit goed doel