Pannenkoeken @ Home Claire

Ten voordele van EXPERTISECENTRUM DEMENTIE VLAANDEREN

Wij organiseren dit jaar een heuse pannenkoekenverkoop. We verkopen de heerlijke en befaamde Dries pannenkoeken, aan de democratische prijs van €7 per kilo. Zo steunen we het Expertise Centrum Dementie in hun missie. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 1 december, afhalen kan in Home Claire op vrijdag 13 december, waar je op de koop toe ook getrakteerd wordt op een verse, homemade pannenkoek in een aangename kerstsfeer!

Waarom dit goed doel?

Dit jaar zetten wij ons 100% in voor het Expertise Centrum Dementie, omdat wij met heel ons hart geloven dat we als samenleving méér kunnen doen voor mensen met dementie. Het is een kwetsbare groep in onze maatschappij, waarover er nog heel wat misverstanden de wereld in worden gestuurd. Wij ondervinden echter, dat met de juiste zorg en aandacht, deze mensen een heel vreugdevol, boeiend en zinvol leven kunnen leiden.

EXPERTISECENTRUM DEMENTIE VLAANDEREN

Vlaanderen telt momenteel 132 000 mensen met dementie. In 2060 zijn dat er meer dan 250 000. Het Vlaamse expertisecentrum dementie ondersteunt zowel direct als indirect iedereen die met dementie te maken krijgt. We ondersteunen professionele zorgverleners zodat de zorg en ondersteuning erop vooruit gaat en mensen langer thuis kunnen wonen. We leiden coaches op die mantelzorgers kunnen bijstaan bij het verwerkingsproces. We hebben aandacht voor jongdementie en zorgen ervoor dat er meer begrip en goede begeleiding kan komen voor wie ermee geconfronteerd wordt. Een warm Vlaanderen is ook een dementievriendelijk Vlaanderen! We vinden graag in jou onze bondgenoot!

Bekijk dit goed doel