Overval De Drie Wijzen met je steun

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Gedurende twee maanden verkopen we geschenkpakketten ten voordele van de werking van De Drie Wijzen. Dit komt ten goede aan de cliënten die bij ons werken en is ook in het voordeel van de vele vrijwilligers die mee onze werking ondersteunen.

Waarom dit goed doel?

Met De Drie Wijzen uit Kuurne maken wij deel uit van VZW Ubuntu Achtkanter. Het cafetaria wordt mede door cliënten, personen met een mentale beperking, van Ubuntu Achtkanter uitgebaat.

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel