Op reis

Ten voordele van The village

Dinsdag 17/9 gaan we zoals de voorbije jaren op reis tijdens Kalken jaarmarkt. Van 10 tot 16u staan we op de parking van Reizen Mahé, Vaartstraat 44.

Wil je een trip naar ons project voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Kabale boeken? Dan bevelen wij reizen Mahé aan.

En wijzelf staan alvast klaar om u met open armen te ontvangen in Oeganda. Wij geven u de kans het alledaagse leven in Oeganda te verkennen.

Van mens tot mens. Als bezoeker bij allerlei mensen van Kabale, als verkenner van het leven rond Lake Bunyonyi, als bezoeker, eventueel vrijwillig(st)er, van het PROUD-project.

Waarom dit goed doel?

vzw The village werkt met een groep jonge Oegandese vrouwen aan passend onderwijs/tewerkstelling voor kinderen/adolescenten met een verstandelijke beperking. Deze groep valt meestal uit de boot, maar hier wordt iets moois opgebouwd.

The village

Vzw The village steunt zijn Oegandese partner PROUD UG bij het opbouwen van de nodige capaciteit om kwaliteitsvolle, binnen de context passende, diensten voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking te ontwikkelen.

Bekijk dit goed doel