Ontmoeting met de Kerstman!

Ten voordele van GLEK vzw

Kantoor Bouche organiseert samen met de Kerstmarkt aan Havenplein te Blankenberge en fotograaf Fotoon, een ontmoeting met de Kerstman.

Fotoon neemt mooie foto’s van kinderen met de Kerstman in een aangepast kader. Voor elke foto wordt een kleine bijdrage van 5 € gevraagd ten voordele van vzw GLEK.

De Kerstman vertrekt op 21 december rond 13 u. aan Kantoor Bouche (Kerkstraat 448). Met paard en kar gaat hij dan door Stad Blankenberge tot aan de Kerstmarkt op het Havenplein. Daar zal hij tussen 14 u en 16 u aanwezig zijn voor het uitdelen van snoep en leuke fotomomenten.

Een gezellige sneeuwman zal tussen het publiek rondwandelen als animatie voor de allerkleinsten.

Iedereen welkom. Een leuk event voor jong en oud.

Meer weten? www.bouche.be – www.glek.be - http://www.galerijfotoon.be.

Waarom dit goed doel?

Omdat elk kind recht heeft op een warme Kerst !

Manu Bouche (Kantoor Bouche) zet zich al enkele jaren, via diverse kanalen (privaat, Lions Blankenberge,...) in om vzw GLEK te promoten en financieel te steunen.

Een bijdrage en wat hulp, dragen bij tot heel wat geluk van vele kinderharten. Dit oprechte geluk van kinderen van dicht bij ons, warmt de harten van iedereen. Een gepast gebaar rond Kerst en binnen de Warmste Week.

GLEK vzw

www.glek.be vzw Geef Leven Een Kans - GLEK maakt het verschil door kinderen die geplaatst zijn in begeleidingstehuizen een leuke activiteit aan te bieden waardoor deze kinderen ook kunnen meepraten met klasgenoten en niet hoeven te denken aan het niet thuis wonen, niet denken aan de problemen en rugzak dat ze mee hebben op hun jonge leeftijd. Ze kunnen zich ook uniek voelen. Onze webshop ontdekken? www.glekshop.be

Bekijk dit goed doel