Ontbijt Hamann International Logistics tvv KEBENE

Ten voordele van KEBENE BELGIE

Vooraleer het werk te starten, schuiven de personeelsleden aan voor een uitgebreid ontbijt om zo de werkdag goed te beginnen. Hamann International Logistics voorziet het ontbijt, de personeelsleden betalen € 10 als deelname. Dit bedrag wordt integraal doorgestort aan het gekozen goede doel. We organiseren het ontbijt op 2 verschillende momenten, om zo elk personeelslid de kans te geven deel te nemen en ook 2 verschillende goede doelen te kunnen steunen.

Waarom dit goed doel?

Kebene werd voorgesteld door één van onze collega's die een persoonlijke link heeft met dit goede doel

KEBENE BELGIE

Kebene Children Home is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia,  gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Kebene voorziet in de basisbehoeften: gezondheidszorg, onderwijs, opvoeding,  recreatie, e.d.  Het doel is de kinderen een goede basis te geven en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving zodat zij de kans krijgen voor een onafhankelijk leven in de toekomst.
In het opvangtehuis willen we een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een thuis geven waar zij de liefde en zorg krijgen die zij nodig hebben.

Bekijk dit goed doel