Ontbijt for life

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Een warm ontbijtbuffet met bijhorende tombola en kinderanimatie, integraal ten voordele van make-a-wish Belgium-Vlaanderen.
kinderen van 3-12j : €8
volwassen : €15
steunkaarten : €5
Inschrijven kan op nailsandbeautypartyforkids@gmail.com

Heel graag tot dan !

Waarom dit goed doel?

Met Nails -& beautyparty organiseer ik kinderfeestjes en workshops voor en met kinderen. Dan leek het me ook logisch om een goed doel binnen de kinderwereld te kiezen. Na het kinderkankerfonds vorig jaar, nu dus make-a-wish Belgium.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel

Video's