ONE TEAM AGAINST CANCER

Ten voordele van KiKOV-Leuven

Zeventien jaar was Alexander toen het verdict lymfeklierkanker viel in de lente van 2017. Hij speelde op dat ogenblik bijna dagelijks basketbal bij de Young Bears Leuven, maar plots was sporten ver weg. Na verschillende zware chemokuren, en daarna hard werken aan de conditie, staat Alexander vandaag weer op het basketbalveld.
Gedurende de hele behandeling schaarde het TEAM van Alexander zich als één TEAM achter hem, wat hem stimuleerde om stap voor stap vooruit te gaan. Sport heeft Alexander geholpen om een zware periode van beproeving achter zich te laten.
Nu willen we alle kinderen na kanker helpen om terug te bewegen en te sporten, door het vormen van een reuzegroot ONE TEAM AGAINST CANCER. Zo kunnen we onderzoek en projecten omtrent bewegen steunen op de afdeling kinderoncologie.
We zullen hiervoor super hippe ONE TEAM AGAINST CANCER sokken en veters verkopen. Er zal ook een fantastische benefiet-basketbalwedstrijd gespeeld worden.

JOIN OUR TEAM!

Waarom dit goed doel?

Alexander en zijn vrienden willen andere kinderen met kanker helpen om terug te bewegen en te sporten, met de steun van een groot TEAM. Daarom zet hij samen met zijn team, familie en vrienden voor de 2e maal de actie “ONE TEAM against CANCER”op voor Kikov-Leuven.
Via Kikov zullen op de dienst kinderoncologie projecten en onderzoek gesteund worden om kinderen na kanker terug aan het bewegen en sporten te krijgen.

KiKOV-Leuven

KiKOV-Leuven is de Kinderkanker Oudervereniging voor kinderen met kanker die in Gasthuisberg (UZLeuven) behandeld worden of werden. KiKOV-Leuven wil een netwerk van ervaringsdeskundige ouders vormen om andere gezinnen te ondersteunen en te helpen.

KiKOV-Leuven organiseert o.m. familie-activiteiten, een ADO4daagse voor tieners met kanker, gezinnen krijgen de kans om gratis een ontspannende vakantie te beleven, op feestdagen worden de gezinnen van patiënten die in het ziekenhuis moeten blijven een beetje verwend, KiKOV-Leuven koopt info-boekjes aan, etc...

Alvast bedankt voor jouw steun.

Voor meer info zie www.kikov-leuven.be

Bekijk dit goed doel