Olympos Marke basketbar voor NAH Liga

Ten voordele van NAH LIGA vzw

Vanaf zaterdag 19 oktober tot en met zaterdag 14 december staat de nieuwe bar van Basketclub Olympos Marke helemaal in het teken van de NAH Liga. Concreet betekent dit dat er voor elk verkocht product - zowel drank als catering - in de bar € 0,20 bijgedragen wordt en de club zelf nog een extra inspanning levert om het verzamelde bedrag minstens op eenzelfde wijze nog eens te verdubbelen.

Waarom dit goed doel?

Met basketclub Olympos Marke kiezen we voor dit goed doel omwille van een dorpsgenoot en voormalig lid van onze club. Zeven maanden nadat hij tijdens een trainingstocht met de fiets een ernstig hersenletsel opliep, verblijft hij nog steeds in het revalidatiecentrum van UZ Gent.
De NAH Liga verbindt slachtoffers, familie, vrienden,... en dit willen we met onze club heel graag ondersteunen in het kader van De Warmste Week.

NAH LIGA vzw

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren. NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval, een beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op werk, op relaties. Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden. NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

Bekijk dit goed doel