O'life for life

Ten voordele van CODA

Collega Tineke van Klantrelaties verkoopt op 13 december op de Warmste Kerstmarkt van Port of Antwerp artisanale Spaanse olijfolie, voor Coda vzw. Dit familie-avontuur voor het goede doel werd alvast geproefd en goedgekeurd.

Waarom dit goed doel?

De actie O'life for life wordt gedragen en mogelijk gemaakt door de hele familie van Ellen, maar ook door ongelooflijk veel vrienden en kennissen en sympathisanten. In 2018 zijn we gestart als een kleine actie met als doel 600 flesjes te verkopen. Al snel bleek echter dat wij met zoveel onbekende mensen 1 ding gemeenschappelijk hadden: de warme herinneringen aan iemand die gevochten heeft tegen een strijd die nooit gewonnen kon worden.

Alle warmte, sympathie, vriendschap en steun heeft ons zodanig ontroerd, dat we ook dit jaar terug onze handen uit de mouwen willen steken voor Coda Hospice.

CODA

CODA vzw staat in voor het aanbod van palliatieve zorg in alle settings (van thuiszorg en dagcentrum over opname in de palliatieve eenheid Coda Hospice tot rouwbegeleiding na een overlijden) in de regio Noorderkempen - Noord Antwerpen. Tevens staat het Netwerk Palliatieve Zorg Noorderkempen in voor de sensibilisatie van professionelen en het brede publiek, voor de harmonisering van de initiatieven palliatieve zorg in de regio en voor de aangepaste vorming van professionals.

Bekijk dit goed doel