oliebollen for life

Ten voordele van FINADO Ethiopië, Haïti, Vietnam

We verkopen oliebollen ten voordele van vzw finado in de vleugel op het domein van sint-Amandus in Beernem. We doen dit met onze 2 leefgroepen, volwassen mannen met een verstandelijke beperking. We hopen hier veel geld mee in te zamelen zodat we toch heel wat kinderen hier mee kunnen helpen in Ethiopië.

Waarom dit goed doel?

Een collega zet zich actief in voor dit goed doel en heeft daar een metekind dat ze financieel steunt. Daarom willen we deze vzw nog een extra duwtje in de rug geven met de collega's en de cliënten door oliebollen te verkopen

FINADO Ethiopië, Haïti, Vietnam

Finado, dat is een enthousiaste groep vrijwilligers, die zich inzetten voor kinderen in Ethiopië, Vietnam en Haiti. In die landen steunt Finado o.a. de bouw, renovatie en inrichting van scholen. Duizenden kinderen kunnen hierdoor dagelijks naar de klas. Tweede pijler zijn onze waterprojecten, waarbij we waterputten in afgelegen gebieden mogelijk maken en/of investeren in sanitair/ Met de middelen die we dankzij Music For Life verzamelen, gaan we verder in die projecten aan de slag. En je maakt snel een verschil: ga je voor 1 schoolbank? Super. Die kost gemiddeld zo'n 40 euro per stuk.
Ambitieuzer? Ook goed natuurlijk! In grotere projecten bouwen we nieuwe klasjes en brengen we water naar lokale gemeenschappen. Bouw je mee? Contacteer ons gerust om te informeren naar een specifiek project op jouw maat dat je kan steunen met je actie.

Bekijk dit goed doel