Nu Of Nooit schrijft voor Stichting Me to you

Ten voordele van ME TO YOU

Ikzelf merk dat het vaak moeilijk is voor mensen om de juiste woorden te vinden. Niets zo moeilijk om woorden op papier te krijgen voor mensen die ernstig ziek zijn, het moeilijk hebben,.. En daar heb ik iets aan gedaan.

'Nu Of Nooit' heeft vier tekstjes geschreven en hier kaartjes van gemaakt. Zo kan jij met de juiste woorden iemand een hart onder de riem steken. Tegelijkertijd, steun je hierbij ook het goede doel. Dubbel zoveel geluk dat je de wereld instuurt!! Daarvoor doen we het.

Meer informatie om kaartjes aan te kopen tussen 9 november en vrijdag 29 november kan je vinden via het Facebook evenement: Nu Of Nooit schrijft voor Stichting Me to you. Zet je zeker op geïnteresseerd en mis niets! Of volg de Facebookpagina Nu Of Nooit. Meer vragen? Je kan altijd mailen naar: nuofnooitschrijft@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Helaas zijn er veel mensen die weleens in contact komen met 'een vorm van kanker' of je kent ongetwijfeld iemand die er tegen echt. Ook in mijn leven is het zeer dichtbij opgedoken en daarom wil ik dit initiatief steunen. Specifiek steunt ME TO YOU onderzoeksprojecten die de verdere opmars van leukemie en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten tegen gaan. En juist hetgeen wat ze doen, ligt mij nauw aan het hart.

ME TO YOU

De Stichting ME TO YOU werd opgericht in “Loving Memory” van Els Maes die in 2013 de strijd verloor tegen de laffe ziekte die leukemie is.
Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten samen met jou en ME TO YOU!
SAMEN STERK! VOOR DE PATIENT
Leukemiepatiënten het gevoel geven dat zij erbij horen. Via diverse ondersteunende projecten en aanvullende behandelingen draagt ME TO YOU bij aan een optimale levenskwaliteit van de leukemiepatiënten.
SAMEN STERK! IN ONDERZOEK
Onderzoeksprogramma’s worden steeds duurder. Zonder privésteun komen heel wat onderzoeksprojecten niet aan bod. Jaarlijks worden de ME TO YOU Grants uitgereikt aan jonge wetenschappers in hun strijd tegen leukemie. SAMEN STERK(er)!
www.stichtingmetoyou.be

Bekijk dit goed doel