Nore 'swimt' for life !

Ten voordele van de branding WAAK vzw

Ik ga op maandag 23 december proberen 2u aan 1 stuk door te zwemmen en ga hiervoor op voorhand 5euro per uur trachten in te zamelen. Het zwembad ligt op het Nelson Mandelaplein naast de locatie van de warmste week. Het zou heel leuk zijn als al onze familie en vrienden die namiddag komen supporteren!! En dan sluiten we de dag af met een bezoekje bij jullie om het geld af te geven.

Waarom dit goed doel?

Mijn mama werkt dit jaar 10 jaar in de Branding. Omdat ik via mijn mama en via mijn school dikwijls in contact kom met die mensen met een beperking, wil ik graag iets doen voor hen zodat ze hiermee iets extra's kunnen doen.
Vooral de mensen met het syndroom van Down vind ik heel lief..

de branding WAAK vzw

'de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Bekijk dit goed doel