No One Fights Alone

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We verkopen silicone bandjes waarin 'Let's beat cancer' gegraveerd staat. Deze zullen we verkopen als steun voor Kom Op Tegen Kanker.

Waarom dit goed doel?

We willen met onze inzameling de mensen met kanker, maar ook de naasten van deze personen steunen. Veel mensen zijn al reeds gestorven aan deze vreselijke ziekte en daarom willen wij een bijdrage leveren aan het onderzoek naar de genezing en behandeling van kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel