NMBS Finance for THINK PINK

Ten voordele van THINK PINK

We organiseren een kerstontbijt & tombola voor de collega's binnen de Directie Financiën NMBS voor Think Pink! Op het kerstontbijt kunnen ze van hen en de collega’s een leuke foto laten nemen in ruil voor muntjes in de ‘Rospot for Life’. Als aandenken krijgen ze deze leuke foto dan later toegestuurd via mail.
Je kan ook lotjes kopen om een leuke prijs te winnen via onze tombola.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij als NMBS graag ons steentje willen bijdragen aan de strijd tegen borstkanker! Het is belangrijk om wetenschappelijk onderzoek te blijven financieren en de zorg- en nazorgprojecten te kunnen blijven ondersteunen.
NMBS steunt THINK PINK !

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel