Nieuwjaarsbrieven For Life

Ten voordele van Het Veer Therapeutisch Kinderdagverblijf vzw

Voor het 6de jaar op rij ontwikkelt en verdeelt Uitgeverij EFD nieuwjaarsbrieven. De hele collectie is te vinden op www.eenfijnedag.be/njb
Daar kan je ook zien van welke ontwerpen EFD het grootste deel van de opbrengst met plezier wegschenkt aan MFL.

Waarom dit goed doel?

Uitgeverij EFD steunt graag Het Veer. Dat is een centrum voor kinderen met ontwikkelingsproblemen in Sint-Niklaas. Die stad is ook de thuishaven van EFD, een uitgeverij die o.m. nieuwjaarsbrieven op de markt brengt.
De oorspronkelijke bedoeling van nieuwjaarsbrieven was kinderen te laten ‘groeien’ door de kennis en vaardigheden die kinderen op school kregen, elk op hun eigen manier, in de praktijk te brengen in familiale kring.
Het Veer wil kinderen laten ‘groeien’ door hen, elk op hun eigen manier, te ondersteunen. En dat verdient een duwtje in de rug.

Het Veer Therapeutisch Kinderdagverblijf vzw

Het Veer is een centrum voor kinderen met ontwikkelingsproblemen in Sint-Niklaas.
Het Therapeutisch kinderdagverblijf organiseert dagopvang voor 45 kinderen met een motorische en/of mentale beperking in sint-Niklaas. De kinderen krijgen intensieve ontwikkelingsstimulatie door individuele- en groepstherapie en begeleidsters staan in voor een gespecialiseerd zorgaanbod op maat van het kind. Naast het Kinderdagverblijf is Het Veer ook een Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen. Beide diensten zijn gehuisvest op hetzelfde adres in Sint-Niklaas.

Bekijk dit goed doel