Nederlandse warmathon

Ten voordele van IAAR (Internationale Associatie André Rochais)

Welkom bij de Nederlandse Warmathon! Graag zou ik andere prh-ers willen ontmoeten uit Nederland. De warmste week lijkt me een mooi moment om samen te komen.
We wandelen door het centrum van Amsterdam (±6km) en komen onderweg mooie lichtinstallaties tegen. Tussendoor en aan het eind kunnen we ergens binnen opwarmen met een drankje. Kijk voor meer informatie over de kunstwerken: https://amsterdamlightfestival.com

We verzamelen voor de Openbare Bibliotheek Amsterdam, naast het Centraal Station. We eindigen waarschijnlijk bij Nieuwmarkt voor een drankje, vanaf daar kun je gemakkelijk teruglopen naar het station.
De bijdrage is vrijwillig, de richtprijs is 10 euro. Via de website van IAAR (zie link hiernaast) vind je het email-adres om je in te schrijven. Uiteraard is iedereen welkom!

Waarom dit goed doel?

Omdat ik er van overtuigd ben dat als we meer onszelf worden en authentiek kunnen zijn, dat de wereld er dan beter uit gaan zien. Persoonlijke ontwikkeling is nodig, ook in landen waar armoede heest.

IAAR (Internationale Associatie André Rochais)

De IAAR (Internationale Associatie André Rochais) is een vzw die mensen kansen geeft om stevige en evenwichtige personen te worden en hun relatiecapaciteiten verder te ontwikkelen. Ze doet dit met vormingscursussen en coaching, gegeven door medewerkers van PRH-Persoonlijkheid en Relaties. De IAAR biedt steun aan landen in het zuiden met een grote armoedeproblematiek en aan structureel arme doelgroepen in westerse landen. In veel landen hebben begeleiders een tekort aan financiële middelen. Daarom zamelt de IAAR geld in om hun werk te ondersteunen. De vzw is genoemd naar André Rochais (1921-1990), de grondlegger van PRH.

Bekijk dit goed doel