Naamjingles voor Het Rode Kruis

Ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen

Op 19 december gaat PURE Jingles naamjingles inzingen voor de
actieweek van 3FM Serious Request: The Lifeline en voor
StuBru (Studio Brussel).

Hierbij gaat de complete opbrengst naar Het Rode Kruis.

1 x naamjingle voor € 67,-
2 x naamjingles voor € 97,-

De zangsessie zal op 19 december vanaf 13.00 uur live te volgen zijn via de PURE Jingles Facebook-pagina, Instagram en Youtube kanaal.

Wil je een toffe naamjingle hebben én een goed doel steunen?
Meld je aan via deze link: www.purejingles.com/actie

Waarom dit goed doel?

Jarenlang produceren wij de radio- en televisievormgeving voor De Warmste Week en NPO 3FM Serious Request.

Dit jaar willen wij iets speciaals doen om de actie te steunen, door onze kwaliteiten in te zetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor Het Rode Kruis.

Rode Kruis-Vlaanderen

Wist je dat de kans groot is dat je op een dag wordt geholpen of gered door een onbekende, dankzij het Rode Kruis? Want 7 op 10 Vlamingen heeft ooit bloed nodig. En elk jaar wordt 1 op 5 geholpen door een vrijwilliger. Het voorbije jaar hebben duizenden mensen belangeloos anderen bijgestaan of gered. Wat 2020 ook brengt, we moeten samen klaar staan om ons overal doorheen te slaan. Door zelf te leren hulp verlenen, je in te zetten voor anderen tijdens je vrije tijd. Of door bloed te geven of geld om mensen op te vangen, ziekenwagens te sturen… Dankzij het Rode Kruis komt jouw hulp terecht waar ze nodig is. Je kan er zeker van zijn: wat je doet, maakt echt een verschil. Stel dit jaar nog een warm gebaar.

Bekijk dit goed doel