N-VA provincie Antwerpen for life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Binnen de provincie Antwerpen zetten we verschillende acties op poten, voor lokale doelen, en overkoepelend voor het Berrefonds.

Elke N-VA-afdeling mag een lokaal doel aanduiden. De gelden die niet naar een specifiek lokaal doel gaan storten we aan het Berrefonds. We zetten ook enkele acties op poten vanwaar de opbrengsten rechtstreeks naar het Berrefonds gaan.

Uiteraard kan je ons initiatief ook steunen door gewoon een bijdrage te storten op ons rekeningnummer voor Music for Life: BE06 7310 3786 3822.

Waarom dit goed doel?

Het Berrefonds is er op het moment dat mensen het het meest nodig hebben. Zij bieden steun aan ouders die een kindje verliezen. Niet alleen ouders die hun kindje moeten afgeven tijdens de zwangerschap of niet lang na de geboorte. Sinds kort werken ze ook aan een aanbod voor ouders die heel plots een kindje moeten afgeven dat al wat ouder is.

Vanwege hun mooie werking is er enorm veel vraag naar steun van het Berrefonds, en daarom willen wij graag ons steentje bijdragen.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel