Muziekweek

Ten voordele van Missing You

Van 16/12 tot 20/12 kunnen er door het personeel van Bemok nummers aangevraagd worden. De kinderen zorgen ervoor dat die door de boxen knallen.
De opbrengst gaat naar Missing You.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben beslist om acties te organiseren ten voordele van organisaties die kampen organiseren omdat wij oprecht geloven in de de meerwaarde hiervan voor onze kinderen en jongeren.

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel