Music for Nicolas

Ten voordele van Missing You

Naar aanleiding van de Warmste Week organiseren wij, vrienden van Nicolas, een hamburgeravond.
Op 31 oktober 2019 nodigen wij jullie allen vriendelijk uit in JC Ten Goudberge in Wevelgem om een poging te wagen om Nico's hamburgerrecord te verbreken.
Naast hamburgers zal er ook drank, lekkere koffie en taart te verkrijgen zijn.
Inschrijven om te eten kan vanaf €10 per persoon op het emailadres: info@musicfornicolas.be
Gelieve naam en aantal personen te vernoemen in de mail.
In de prijs is een onbeperkt aantal hamburgers inbegrepen.
Drank, koffie en taart kunnen op de avond zelf betaald worden.

Hopelijk tot dan!
2001 van KSA De Vlasbloem & KSA De Meiskes.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben onze vriend, mede-leider, kameraad Nicolas verloren bij een auto-ongeval op 16 februari dit jaar. Wij hebben ondervonden dat we als groep leiders hier beter waren om het verdriet te verwerken, maar ook merkten we dat niet iedereen op een zelfde manier hiermee omgaat. Ook merkten dat onze ouders hier niet allemaal op dezelfde manier op reageerden en dat ook voor hen dit een moeilijk proces is. We willen dus dit goed doel steunen, om jongeren die zulke situaties jammer genoeg moeten meemaken op de juiste manier gesteund kunnen worden, zoals wij ook elkaar steunden.

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel

Video's