Music for life Yoga XL

Ten voordele van Burn-Out.vlaanderen

Karen & enkele andere Prana Yoga Studio teachers verheugen zich op deze Yogales voor het goede doel. Een mix van yogastijlen komt aan bod, laat je verrassen door deze kleurrijke variatie van oefeningen, technieken & ervaringen.

Iedereen kent de Warmste Week van Studio Brussel, waar met zoveel liefde & warmte geld wordt ingezameld voor het goede doel. Dit jaar loopt Music for Life van 18 december t/m 24 december en op de valreep willen we met Prana Yoga Studio nog bijdragen aan deze fantastische actie.

We zamelen geld in voor VZW Burn-Out.Vlaanderen met als missie belangeloos én samen met anderen een betere wereld creëren waarin iemand die getroffen wordt door burn-out geen opgejaagd wild meer is door allerhande commerciële aanbiedingen, maar waarin diegenen die de energie wel hebben en er een talent voor hebben er iets positiefs mee gaan doen vanuit hun hart en niet vanuit winstbejag. Lees hieronder meer over deze organisatie.

Voor iedereen toegankelijk!

Waarom dit goed doel?

Omdat wij als Yogastudio ook vaak mensen begeleiden met een burn-out. We bouwen graag samen aan een toekomst met meer energie en vitaliteit. En acceptatie in de vermoeidere dagen.

Burn-Out.vlaanderen

Vzw Burn-Out.vlaanderen zet zich in voor het meer bespreekbaar maken van burn-out in de maatschappij. De vzw informeert en sensibiliseert rond burn-out problematiek en inspireert mensen belangeloos via online en offline ontmoetingen richting een duurzaam herstel uit burn-out. Wij zoeken financiële steun om mensen in financiële moeilijkheden een erkend en professioneel burn-out coachingstraject aan te bieden en te laten deelnemen aan diverse activiteiten die bevorderlijk zijn voor herstel.

Bekijk dit goed doel