Music for life quiz Ninove

Ten voordele van Schoonderhage vzw

Natuurpunt Ninove organiseert een algemene quiz ten voordele van vzw Schoonderhage. Stipt om 20u start de quiz.

Inschrijven: mail naar Joachim De Maeseneer, joachimdm@yahoo.com met vermelding van de ploegnaam en dan krijg je al de info om het inschrijvingsgeld (20EUR per ploeg) over te schrijven. Bij ontvangst van de 20EUR is de inschrijving officieel.

Waarom dit goed doel?

We zochten met Natuurpunt Ninove een lokaal goed doel waar we een band mee hebben. We appreciƫren erg wat Schoonderhage doet in Ninove en in de volledige Denderstreek. We kunnen ons vinden in hun visie en ondersteunen hen dan ook erg graag.

Schoonderhage vzw

Schoonderhage is een vereniging die voorziet in ondersteuning van mensen met een mentale beperking. Schoonderhage is erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) als vergunde zorgaanbieder binnen de persoonsvolgende financiering.

Er wordt zorg en ondersteuning geboden onder de vorm van dagbesteding en/of woonondersteuning aan mensen met een mentale handicap en eventueel bijkomende fysieke, emotionele en sensoriƫle ondersteuningsnoden.

Schoonderhage werkt kleinschalig en inclusief via diverse projecten verspreid over de regio's Ninove, Aalst, Denderleeuw en Herzele.

Bekijk dit goed doel