Music for Chocolate Chip Cookies

Ten voordele van Diabetes Liga

Ik bak Chocolate Chip Cookies voor mijn gekozen goede doel: het Diabetes Liga.

Er worden zakjes koekjes gemaakt en verkocht.

Waarom dit goed doel?

De getuigenis van mijn zus zegt genoeg:
2 september 2013, een datum die voor altijd in mijn geheugen gegrift staat. De dag dat ik te horen kreeg dat ik diabetes had.
Diabetes is een deel van mijn leven geworden, van mezelf geworden. Het is niet altijd even gemakkelijk. Soms laat ik mijn hoofd hangen en kan ik in tranen uitbarsten. Soms wil ik mijn pomp met insuline uit mijn buik trekken en er niet meer aan denken, soms wil ik gewoon 1 dag kunnen eten en drinken en leven zonder voortdurend te denken aan mijn diabetes.
Maar aan de andere kant besef ik dat ik blij mag zijn dat ik er nog ben, dat ik steun krijg van mijn omgeving, dat ik zo goed geholpen word door alle verpleegkundigen en door Dr. Vanhaverbeke die me voortdurend blijft motiveren. Ik blijf hopen op een genezing, ik blijf hopen op de dag waarop ik te horen krijg dat ik mijn pomp aan de kant kan leggen zonder te moeten vrezen voor mijn leven. En ik geloof er nog altijd in dat die dag ook zal komen. Sofie Van Houtte

Diabetes Liga

De Diabetes Liga streeft er naar om de levenskwaliteit van iedere persoon met diabetes te optimaliseren. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, zijn hét kenniscentrum binnen en buiten de sector en zetten in op preventie. Bovendien behartigen we de belangen van iedere persoon met diabetes. Wil jij ons helpen investeren in wetenschappelijk onderzoek? Of geef je graag je steun aan onze vakantiekampen voor kinderen? Zet dan zeker jouw actie op voor de Diabetes Liga.

Bekijk dit goed doel