MPI FM

Ten voordele van MPI Oosterlo vzw

Op donderdag 19 december nemen de bewoners van MPI Oosterlo Geel FM over, en toveren ze de radio opnieuw om tot MPI FM.

Live vanuit café De Werft zullen ze van 9 tot 21 uur verzoekplaten spelen, het nieuws presenteren, verkeersinfo inlezen, … Kortom radio maken met alles erop en eraan!

In en rond café De Werft creëren ze een ‘glazen huis’-sfeer met vuurkorven en heerlijke soep van Ateljee Hagelbos. Ook enkele bekende Vlamingen komen op bezoek.

Wil je deze actie steunen? Vraag dan je favoriete plaat aan! Dit kan via www.MPIFM.be of aan de toog in café De Werft.

12 uur lang boeiende muziek, die je zelf mee kan bepalen. Afgewisseld met een leuke programmatie door bewoners en vrienden van MPI Oosterlo, samen met medewerkers van Geel FM.
Hoe boeiend kan boeiend zijn.

Waarom dit goed doel?

Geel FM en cultuurcafé De Werft slaan samen met de bewoners en vrienden van MPI Oosterlo voor de tweede keer de handen in elkaar om 12u lang lokale radio te maken. Zo worden er niet enkel bijkomende middelen voor MPI Oosterlo ingezameld, maar krijgen mensen met een beperking ook een forum om hun talenten te tonen. Het is ontzettend boeiend en inspirerend om samen radio te maken.

MPI Oosterlo vzw

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Bekijk dit goed doel