Movie Night

Ten voordele van Pagadderke Kansen voor Kinderen

Op 8 november om 19u starten we met de film Goosebumps 2. Daarna genieten we nog van de kaskrakers Jurassic World, Geostorm, Divergent, Maze Runner en Zootropolis. De filmvoorstellingen eindigen op 9 november rond 07u. Je kan dan nog genieten van een lekker ontbijt tot 10u. Drank en versnapering worden aangeboden aan democratische prijzen. Slaapzak en matras dien je zelf nog mee te nemen.

Waarom dit goed doel?

Als jeugdraad kunnen we alleen maar aanmoedigen dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen.

Pagadderke Kansen voor Kinderen

Vzw Pagadderke, Kansen voor Kinderen is een erkende, autonome vrijwilligersorganisatie die een plezierige en zorgeloze tijd wil bieden aan kinderen en jongeren met minder kansen.

We richten ons op kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare omgeving. Onze activiteiten zijn gratis (enkel voor het zomerkamp wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Jaarlijks organiseren we een zomerkamp, zeedag, Sintdag en PagadderPlus-weekend. We moedigen tieners aan om door te stromen tot vrijwilligers. Ouders en begeleiders zijn welkom op onze Pagadderdag.

Onze werking wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de vele enthousiaste vrijwilligers, de steun van verschillende sympathisanten en sponsoring van actievoerders.

We bestaan ondertussen reeds meer dan 20 jaar.
Meer informatie op www.vzwpagadderke.be

Bekijk dit goed doel