Movie night

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

De kinderen uit het zesde leerjaar organiseren zelf op de school een openlucht filmavond voor het hele gezin. De speelplaats wordt versierd en er worden lekkere hapjes en warme drankjes voorzien. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om zelf stoelen en warme dekentjes mee te brengen en kunnen bij een gezellig vuurtje van de familiefilm.

Waarom dit goed doel?

Kinderen uit de klas hebben familie/vrienden die met zware ziekte te maken hadden en steun kregen van Make a Wish

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel