Motorkalender 2020

Ten voordele van Dierenasiel Ninove

Als je 2 perfecte ingrediënten samen voegt, dan krijg je een uitstekend gerecht! Wij zijn 2 vriendinnen die onze passies gemixt hebben. Els is fotograaf en Jolien rijdt met een motor én is zot van mooie motors. Dus kwam het idee om mooie mannen, op mooie motors te fotograferen en daarvan een jaarkalender te laten maken. Wat begon als grapje in de leraarskamer is uiteindelijk uitgegroeid tot een echt compleet uitgewerkt project! We kozen het dierenasiel omdat we beiden grote dieren liefhebbers zijn, we hebben alle 2 een diertje in huis die we een nieuwe thuis hebben bezorgd!

Waarom dit goed doel?

Het dierenasiel zet zich dagelijks sterk in om verwaarloosde, achtergelaten of afgestane dieren de beste zorgen toe te dienen. Een nine to five job telt niet bij hen, ze zijn er constant om deze dieren te helpen en ondersteunen. Onlangs deden ze een aanvraag om een nieuw asiel te bouwen op dezelfde locatie. Het asiel bestaat al sinds 1980 en het gebouw is verouderd en te klein om de dieren een kwaliteitsvolle opvang te garanderen. De mensen die hier werken steken daar hun hart en ziel in. Ze moeten ondersteunt worden met hun prachtig initiatief op vrijwillige (!) basis! En daarom dat wij hen willen helpen, via een actie voor de warmste week.

Dierenasiel Ninove

Opvang van afgestane en verloren honden en katten. Verloren dieren de eigenaars zoeken en deze terug verenigen. Indien geen eigenaar meer te vinden worden deze dieren zoals de afgestane dieren ter adoptie gezet en zoeken we een nieuwe thuis voor hen. Ook inbeslaggenomen dieren en bij uithuiszettingen de nog aanwezige dieren opvangen en verzorgen. Tijdelijke opvang van huisdieren van mensen die opgenomen werden in de kliniek, revalidatie en internering. Meestal op vraag van OCMW.

Bekijk dit goed doel