Moppenscheurkalender verkoop

Ten voordele van Demiclowns vzw

Bij residentie Bormanshof zetten we ons met hart en ziel in voor "Helpende Handen voor Nepal". De verkoop van de Moppenscheurkalender van Senior Living Group zorgt dankzij een lach en een traan hopelijk voor een mooi bedrag!

Waarom dit goed doel?

Bij residentie Bormanshof zetten we ons met hart en ziel in voor 'Demiclowns'.
De verkoop van de Moppenscheurkalender van Senior Living Group zorgt dankzij een lach en een traan hopelijk voor een mooi bedrag!

We verkopen "lachkalender" die vol staan met moppen gekozen door onze bewoners en de kinderen van de Vrije Basisschool van Hoeselt. We hopen op deze manier Demiclowns te kunnen steunen!

Demiclowns vzw

Dementie is dé uitdaging van de toekomst. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Demiclowns vzw brengt unieke bezoeken aan personen met dementie en hun omgeving. De therapeutisch opgeleide clowns stimuleren de personen om rollen aan te nemen die verloren zijn gegaan. Zij bieden psychische zorg, fysieke zorg en ontspanning. Ze dragen bij aan de levenskwaliteit en identiteit van personen met dementie en hun context.

Daarnaast organiseert de vzw heel wat workshops en opleidingen in het omgaan met personen met dementie, een vergeten doelgroep.

Neem een kijkje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=6SST5zH0iM4&t=3s of op de website: www.demiclowns.be

Bekijk dit goed doel