Momster for life!

Ten voordele van Kinderarmoedefonds

Met deze shopper ga je niet alleen fashionable naar de supermarkt, je steunt er ook het goede doel mee! De opbrengst gaat INTEGRAAL naar het kinderarmoedefonds!
(M.a.w jij koopt een shopper van €3.95, wij schenken deze €3.95 integraal aan de warmste week)

Samen pakken we kinderarmoede aan!

Afmeting shopper : 38 x 42 x 10 cm

Je shopt deze shopper in onze bakstenen winkel te Aarschot (Nijverheidslaan 8, 3200 Aarschot)
of online in onze webshop: https://hippeschoentjes.be/nl/product/11513/momster-shopper-t-v-v-kinderarmoedefonds-momster

Waarom dit goed doel?

Als kinderwinkel liggen kinderen ons heel nauw aan het hart. Wij wensen het beste voor alle kinderen, ook degenen die het wat moeilijker hebben thuis. We willen graag centen bij elkaar sprokkelen om kinderen die het niet breed hebben, ook een goede start in het leven te bezorgen en zo de wereld een beetje mooier te maken!

Kinderarmoedefonds

#Kinderarmoede bestrijden in Vlaanderen en Brussel met als ambassadeur Kristel Verbeke.

1 op 7 kinderen in Vlaanderen wordt geboren in een kansarm gezin. Kinderen ontberen essentiële zaken zoals verse groenten en fruit, een warm huis, deelname aan schooluitstappen of verjaardagsfeestjes, twee paar passende schoenen. Kansarmoede betekent opgroeien in een stressomgeving, met weinig prikkels en stimulansen, met minder goede voeding en zorg. Een kind dat opgroeit in armoede heeft bij zijn 1ste verjaardag al 2 maanden ontwikkelingsachterstand.

De missie van het KAF is om hiertegen te strijden, met een focus op de eerste vijf levensjaren, waarin 90% van de ontwikkeling van de hersenen plaatsvindt. Ze zet lokale projecten op, die uitsluiting van kansarme kinderen en hun gezinnen tegengaan. Dat gaat over projecten van persoonlijke opvolging, dringende behoeften oplossen, kinderen en moeders in kansarmoede uit hun isolement halen. Meer info: www.kinderarmoedefonds.be en www.radio1.be

Bekijk dit goed doel