Mokken for life

Ten voordele van Depressiehulp.be

Ik beschilder wittte mokken met meestal een gezichtje (haarkleur zelf te kiezen) en soms op een ommezijde een tekst zoals de naam van ieder gezinslid, of “all i need is coffee” of ...

Waarom dit goed doel?

Ikzelf ben al een groot jaar uit een depressie aan het klimmen met enorm veel vallen en iedere keer opnieuw proberen opstaan. Ik wil het makkelijker maken en bespreekbaarder om hulp te zoeken en krijgen. Want ik ben heel lang op de dool geweest voor ik echt wist wat er aan de hand was. En was ook heel moeilijk voor mijn naasten. Is heel moeilijk te begrijpen... iedereen moet ondersteund worden. En iedereen zou eens een deftige uitleg moeten krijgen van wat een depressie is.

Ik kies ook nog voor een tweede goede doel. Voor mijn nicht. Warriors against cancer. Mijn nicht Tine kreeg als kind kanker en overwon dit. Daarna is WAC intensief beginnen volgen en vocht ze mee voor anderen. In maart 2019, kreeg ze opnieuw kanker. Deze keer overleefde ze het niet. Eind april moesten we afscheid nemen van haar. En ik wil haar inzet verder laten gaan.

Depressiehulp.be

Depressiehulp.be werd speciaal gemaakt voor mensen met depressieve klachten en hun omgeving. Via drie luiken (informatie, zelfhulp en begeleiding) willen we op een laagdrempelige manier betrouwbare informatie verstrekken en de stap naar hulpverlening haalbaar maken.

Meer info vind je op onze website: www.depressiehulp.be.

Bekijk dit goed doel

Video's