Moeder Peerdevisscher Christmas Socks

Ten voordele van MOVE TO IMPROVE

We verkopen sokken met garnalen op (Oostduinkerke, paardenvissers) die je perfect als kerstcadeau kan geven aan iemand! Alle winst hiervan gaat naar VZW Move to Improve!

Waarom dit goed doel?

Move to Improve is een VZW die gekend is in Oostduinkerke. Als studentenclub van Koksijde-Oostduinkerke willen we ons hiervoor graag inzetten!

MOVE TO IMPROVE

Move To Improve is een ondersteuningsfonds voor kinderen met neuromotorische problemen. 2 à 3 kinderen op 1000 worden geboren met een motorisch probleem, voornamelijk ten gevolge van een hersenverlamming. Hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van gang- en bewegingsafwijkingen bij kinderen. Veel van deze kinderen hebben uitgebreide onderzoeken, specifieke behandelingen en hulpmiddelen nodig. Deze zijn vaak duur en niet altijd gefinancierd door de ziekenfondsen. Vanuit deze nood werd Move To Improve in het leven geroepen. Het doel van deze organisatie is het optimaliseren van de zorgen voor deze kinderen en het bewerkstelligen van duurzame behandelingen door onderzoek. Dit gebeurt in het UZ Pellenberg. Tom Boonen is onze peter.

Bekijk dit goed doel