Mister Spaghetti's Little Superheroes

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Met onze actie "Mister Spaghetti's Little SuperHeroes" wensen wij het Kinderkankerfonds te steunen. Hoe? Simpel! We rekenen hiervoor vooral op de hulp van onze bezoekers!

Jawel, indien je tussen 14/12/2019 en 23/12/2019 bij ons komt eten, dan schenken wij per persoon €1 aan ons goed doel! Bovendien krijg je er nog gratis een coole Mister Spaghetti Badge voor! Kom dus zeker met de partner, familie of vrienden langs!

Daarnaast delen wij voor de Warmathon-lopers onder ons 100 gratis hesjes uit! Dit zijn hippe hesjes waarmee je in alle stijl de Warmathon in Kortrijk kan komen lopen!

Daarnaast organiseren we intern ook nog een fooienweek. Alle kelners uit onze vijf verschillende vestigingen gooiden gedurende die week alle muntjes in een pot. Het totaalbedrag gaan wij dan ook nog eens verdubbelen!

Check dus zeker regelmatig onze sociale media kanalen voor meer nieuws en updates hierrond! Zeker als jij absoluut dat hesje wilt bemachtigen!

Waarom dit goed doel?

Wij bij Mister Spaghetti kozen voor dit goed doel omdat onze kindjes en meer bepaald hun gezondheid ons nauw aan het hart liggen. Onze kinderen zijn onze toekomst, en elk kind heeft recht op een mooie en vooral gezonde toekomst. Daarom leveren wij graag onze bijdrage om de sociale situaties van alle zieke kinderen alsook het onderzoek naar de bestrijding van deze ziekte te steunen.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel