Met Odisee Sint-Niklaas is er geen grens aan een hartenwens!

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Onze actie bestaat eigenlijk uit tal van kleinere acties van zowel onze studenten als ons personeel.
Er worden koeken gebakken, nagels gelakt, chocolade, snoep en chrysanten worden verkocht, we organiseren een sinterklaasontbijt, een welkomfestival, een Odisee-quiz, Odisee zingt, een kerstmarktje met warme chocomelk en gluhwein, , een kerstfeest, een Café Odisee en ga zo maar door...meestal mag je toch rekenen op meer dan 15 kleine en iets grotere initiatieven....

Waarom dit goed doel?

Wij hebben 2 jaar geleden dit goed gekozen en financieel gesteund en we werden regelmatig op de hoogte gehouden welke wensen in vervulling zijn gegaan door onze (iets meer dan) 5000.00€ dat we hadden ingezameld met onze hogeschool Odisee Sint-Niklaas. Het feit dat het kind echt centraal staat en er echt wordt geluisterd naar zijn of haar wens, maakt het allemaal heel puur en mooi. Als we zien met welke inzet en met hoeveel enthousiasme de vrijwilligers aan het werk gaan, daar wordt ons hart alleen maar warm van. We mogen niet vergeten dat ook zij soms moeten afscheid nemen van een kindje die het jammer genoeg niet haalt...er is veel vreugde maar ook verdriet en steeds opnieuw gaan ze door voor een nieuwe vervulling van een hartenwens. Prachtig

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel

Video's