Merry Berry Gift Sets

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Body&Bess zal via de schoonheidssalons Gift Sets verkopen met hierin Belgische, natuurlijke verzorgingsproducten. Wij schenken een deel van de opbrengst van ieder Set aan de Stichting Tegen Kanker. Naast het feit dat het productengamma een optimaal herstel geeft aan de huid na kankertherapie willen we zo ook financieel een steentje bijdragen om deze ziekte een halt toe te roepen.

Waarom dit goed doel?

Body&Bess biedt met haar natuurlijke verzorgingsgamma verlichting en herstel aan de huid na chemo- of radiotherapie. Graag willen we ook financieel een steentje bijdragen en als bedrijf kanker een halt toeroepen!

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel