Mercurius @ Warmste Week

Ten voordele van Qué bonito!

Wij met studentenclub Mercurius staan gedurende de hele week van 9 december tot en met 13 december op HoGent Campus Aalst met allerlei lekkers zoals verse soep, verse chocomelk, zelfgemaakte wafels en cupcakes en glüwhein.

Waarom dit goed doel?

HOGENT werkt al jaren samen met Añañau in het kader van stageplaatsen. Añañau en HOGENT zullen dit jaar ook voor de eerste keer IT stages organiseren. We willen dit fantastisch project ook met deze actie ondersteunen.

Qué bonito!

Vzw Qué bonito! staat volledig in het teken van het project Añañau in het zuiden. Asociación ONG Añañau is een onderwijsproject dat in december 2014 werd opgericht in Cusco, Peru. Ze werkt met kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar oud die in situaties van extreme armoede en onstabiele familiesituaties leven in het district San Jeronimo.
Vzw Qué bonito! zorgt voor ondersteuning en vertegenwoordiging in en vanuit België. Ze heeft tot doel alle mogelijke materiële en morele tussenkomsten te verlenen en contacten te verzorgen met het oog op de verbetering van het lot van zowel kwetsbare kinderen als kwetsbare volwassenen in achtergestelde gebieden en dit in eerste instantie in samenwerking met Añañau.

www.ananau.org

Bekijk dit goed doel